Revansch

Nu är det snart dags igen.

På söndag kväll flyger jag mot Hässleholm för att hålla i en arbetsrelaterad utbildning.
Denna gång har jag tänkt att ge ett bra och seriöst intryck från början. Jag förbereder mig nu mentalt och praktiskt för att fixa detta. Allt runt mig är positivt just nu och jag målar upp en bild i huvudet där folk fattar vad jag pratar om och inser att det inte är så svårt.

Vet att jag har motståndare på plats men jag ska göra mitt bästa så att de flesta vet hur man gör och sedan är det upp till ledningen att ändra medarbetarnas inställning. Det är inte min uppgift. Jag ska försöka engagera de som är villiga och underlätta för dem i sitt dagliga arbete.

Ska bli otroligt spännande. Detta är verkligen utmanande.

Berättar sedan om resultatet.


(Telefon) kommunikation

Jag var på en bra kurs idag.

Det handlade om hur vi skulle kunna bli bättre att prata i telefon på jobbet.

Mycket handlade om hur min inställning är vid ett samtal. Hon hade ett exempel.
Vissa dagar kan man höra en kollega säga "Idag tror jag att alla arga människor ringer till just mig!" Det kanske inte är en slump att just alla som den här personen pratar med är/blir arga. Det kan ju sitta mycket hos inställningen/ tonläget mm hos den som svarar i telefon!

Något mer som hon sa var att vi skulle fokusera på positiva saker och inte älta sånt som är negativt. Ska vi älta så ska vi älta sånt som under dagen varit bra. Positiva tankar får gärna dubbleras i vårt mentala och skapa ett tankemönster. 

Måste säga att det handlade väldigt mycket om personlig utveckling och inte bara om hur vi ska svara i telefon.

Jag är nöjd och glad för att jag fick delta i kursen. Jag är glad för att jag tog mig ut och sprang. Fick en komplimang idag som jag nu ältar. Tog en sväng på kvällen till Ica Maxi med mina töser och de skötte sig galant. Det ska jag också älta nu innan jag går och lägger mig. Jag är glad och tacksam för att just du läser min blogg.

Tack 

Ojojoj

Skrev i går på Facebook att jag mår så otroligt bra just nu. Jag mår toppen, trivs med mitt liv, familj, jobbet, vädret ja allt.

Men mycket vill ha mer heter det väl. Omöjligt att få allt man vill ha så nu måste jag fokusera och njuta av det jag har istället.

Kram på er alla.

Min stora dotter

I går kväll fick jag äran att dra ut min dotters första lösa tand. 

Så stolt jag är som mamma nu att ha fått det förtroendet samt att Clara blivit så stor.



Det har redan kommit en tand bakom så nu hoppas vi på att den snart kommer längre fram på hennes tandrad. Misstänker att två tänder till snart kommer att lossna för att få plats med den nya stora tanden.

RSS 2.0