Midsommar 2010

Igår hade vi en toppenmysig midsommar. Klockan 12 startade vi hemma hos oss på altan med sill och nubbe samt paj mm. Jättemysigt. Många av mina närmaste vänner va på plats med alla sina barn. Det va tur att vädret var bra så att alla kunde vara ute och leka. 8 barn tror jag det va mellan 1.5 och 9 år. När vi skulle trampa iväg till traktoråkningen så öppnade sig himlen och det vräkte ner. Tobias fick ställa upp och åka en sväng med flickorna (för två år sedan åkte jag när det vräkte ner).

Därefter blev det en paus och fika hemma hos familjen Hedlund. Inomhus eftersom det fortfarande regnade lite. Klockan 17 var det dags för majstångsresning och dans. Lite besviken på att folkdanslaget får dansa betydligt längre än vad barnen får. De (eller kanske jag) har sett fram emot dansen hela dagen och så blir det 5 låtar ungefär. Jaja jag vet inte om det va Cornelia eller jag som ville dansa mer :) . Clara fick för sig att hon inte skulle dansa i år (hon tror att hon är för stor ibland) .

Kvällen tillbringade vi hemma hon familjen Eriksson. Grillade och pratade samt fajtades med myggen. Efter det cyklade vi hem. Två barn i cykelkärran och stora Clara fick cykla hem själv med oss. Jag tyckte att det va en skön midsommarafton. Men det är framförallt 2 stunder som jag verkligen njöt.

Den första stunden var hemma hos Isabell. Jag satt på hennes trapp med ett glas vin och bara kopplade av. Den andra stunden va när vi cyklade hemöver och Claras mun gick i ett. Där tänkte jag på vilken underbar familj jag har samt vänner. Hur tacksam jag är över att kunna umgås familjevis tillsammans varje midsommar med de som jag vill umgås med samt att vi alla är på samma nivå.

Tack alla mina närvarande vänner för en toppendag. Nu kommer lite bilder. (Ska bara föra över samtliga från mobilen först)

Nettan i tidningen

Japp nu har det hänt igen. Jag kommer att vara med i tidningen.

Förra gången hade vi på jobbet blivit bjudna på en Sverigepremiär av en film på bio. Trodde väl inte att vi skulle hamna på löpet. Så blir det inte denna gång.

Jag var på väg till jobbet i morse för att hämta Isacs snuttefilt samt en lånad bilbarnstol.
På vägen dit stoppade två personer mig och undrade om jag ville vara men i Annonsbladet.

Eftersom jag var på väg till jobbet så hade jag stylat till mig lite. Hade "hemmaNettan" varit ute och gått hade jag aldrig ställt upp. Men det är klart jag ställer upp om jag först får granska bilden. Den blev Ok.

Så i bilbilagan som kommer i annonsbladet kommer jag säkert att finnas med. OOps kanske ångrar mig nu, alla män i dalatrakten kommer att se mig o min bild :)

Blev så till mig att jag glömde ta ut pengar som jag skulle.


Bröllop i lördags

Tänk vilken glädje att få vara med och fira när ett par gifter sig. Denna gång fick jag äran eller som jag sa vid välkomstskålen bördan att vara den kvinnliga toastmastern.

Jag hade den rollen tillsammans med en vän till bruden. Lite nervöst att samköra med någon man inte känner riktigt. Dagen innan träffades jag och Magnus och tog en fika. Planerade in allt och lärde känna varandra lite. Alltid roligt att träffa nya människor.

När lördagen kom var jag väl inte den lättaste människan att prata med, tyckte min man. Jag hade stängt in mig i min lilla bubbla.

Jag kände mig inte så himla bra förberedd men allt löpte på galant. Alla hörde vad vi sa, de förstod våra skämt (de skrattade iallafall). Vårt lilla spex med domartröjor, tecken samt regler gick hem. Nyckel leken var också galant och askungensången gillade alla.

Gästernas tal löpte på bra och var roliga, maten var god, musiken blev bra efter kl 02.00 när min man hämtat vår gamla stereo.

Jag sammanfattar kvällen som en bra kväll.

RSS 2.0