Nedräkning hockey

Nu sitter jag själv hemma i helgen igen men jag tror det är sista helgen nu. Tobias sitter på en buss på väg upp till Umeå. Jag längtar till hockeyn är över och man kan börja leva lite mer lättsamt igen utan en massa planering.

Hela säsongen har gått bra men nu när det är så nära så vill jag verkligen ha honom hemma så man kan hitta på något skoj. I dag är det Tjejvasan men jag känner nog inte för att släpa ner mina tre barn dit bland en massa människor. Det är inte människorna eller barnen som är problemet utan alla bilar, inga parkeringar och en massa köer som jag undviker. Skulle gärna vilja heja på min mamma men hon kommer nog i mål utan mitt hejar rop. Alltid någon annan släkting som kan heja fram henne till målet.

I morse kvart i sju blev jag sugen på att gå ut och dansa. Scotts på parken. Vi får väl se om jag får någon med mig, Isabell är väl kanske inte så omöjlig ska nog fråga några fler också för att gardera mig. Det största problemet är väl barnvakt men jag ska fråga mamma när hon har åkt klart loppet.

Om ni läser detta och känner att ni vill gå ut med mig så hör av er så ska jag försöka fixa med barnvakt.

Vi hörs.

60 års kalas / Personalfest

Tänk va roligt man kan ha på en personalfest en torsdag trots att det bara var jag som drack mer än två glas vin. Min tanke denna kväll va att "ska jag bara dricka ett glas så kan jag lika gärna vara utan". Det blev några glas till och jag blev på ett glatt humör (inte speciellt onykter för er som tror det utan bara glad och trevlig).

Vi åt en massa god mat, lyssnade på musik, babblade och skrattade under kvällen. Det som är lite tråkigt är att alla bor på olika ställen så många droppade av tidigt. När jag kommit in i ett bra rus var det dags att åka hem. Det blev mycket skratt i bilen hem och jag blev lite sugen på att gå ut på öltältet. Fick ingen som ville följa med och det var väl bra det eftersom vi skulle jobba dagen efter.

Klockan sju var jag på jobbet igen och jag tror jag förvånade en del eftersom de trodde jag skulle vara sliten men icke sa nicke. Mycket skratt under dagen idag också. 

Jag trivs otroligt bra på mitt jobb just nu. Tack alla mina kollegor som förgyller mina arbetsdagar.
(det kommer inga bilder från personelfesten eftersom det bryter mot vår policy)

Nu ska nog snart en trött Nettan gå och lägga sig.  


Trångt

I söndags var jag så otroligt less på mitt hus så jag och gubben funderade på att köpa tomt och bygga nytt. ENPLANSVILLA. Men nu har det lagt sig lite. Vi har startat det stora projektet att rensa undan en massa och sedan förbättra en del ytor. Borde kanske bli klar till vårkanten.

Våra projekt.
Lördag den 20 feb

Städar barnens rum uppe på övervåningen för att sedan flytta in Clara i det stora rummet. KLART

Söndag den 21 feb

Möblerar Isacs rum uppe så att han får sova där. KLART

Måndag den 22 feb

Vilodag hemma.

Tisdag den 23 feb

Montera ner garderoben på övervåningen för att sedan montera upp den igen nere i sovrummet. KLART
Rensa en massa kläder, vika in dem i garderoben.    Pågående
Förflytta kläder från garderoben i tvättstugan till garderoben i sovrummet  Pågående
Förflytta sängkläder från övervåningen in i tvättstugan   Pågående

Större projekt framöver.

Måla alla lister vita.
Måla om i köket ev. sätta en fondvägg.

Här kommer bilden på garderoben som är i sovrummet.

En hyllning till mina vänner (Sälen)



Vi (jag och Linda) tog en tur på fredagen när vi kom upp till de andra (Åsa, Isabell och Marika)



Vädret kunde nog inte ha varit bättre.



Så här snygga är vi (jag och Marika) i våra underställ.



Linda är också snygg i underställ. ;)



Elitidrottarna. (tog de ett spår så tog jag ett helt annat!!!)



Ok Åsa, du får bjuda på denna bild. (du får använda den som profilbild på fejjan om du vill)


Sen har jag en massa partybilder som jag står över att lägga ut. Sist nu kommer det en massa bilder från oss i solen. Tack tjejer ännu en gång för helgen som var. (Många bilder som jag va med kommer aldrig att publiceras då jag själv står dubbelvikt och gapskrattar)

           



Gubbmyren / Sälen hela helgen

Vilken otroligt fantastisk helg jag och mina brudar upplevt.

Fredagen arbetade jag till lunch. Mina arbetskamrater tyckte nog att jag var helt tossig. Jag betedde mig som ett barn på julafton som väntar på tomten.

Lunch hemma hos vännen Linda och sedan drog vi iväg till Sälen. Blev lite shopping på vägen och sedan raka vägen till stugan. När vi kom dit så bytte vi till skidkläder och begav oss ut i spåren. Sol minus 3 grader och nästan inga andra i spåren. Helt fantastiskt. 8 km åkte jag och fick jättefina skavsår efter det (men det bjuder jag på).

På kvällen var vi i stugan och snackade och bara tog det lugnt. Härligt.

Lördag startade med två timmars frukost. Sedan skulle vi ut i spåren igen. Jag hittade tack och lov Compeed i väskan och ett par större pjäxor som jag kunde låna. 4 km räckte för mig på lördagen. Efter turen så blev det solning på altan. Tänkte bättra på mina fräknar lite. Lunch och sen iväg på AfterSki. Där la vi grunden till kvällens fest (2 öl och 2 jäger).

Förfest i stugan. Oj va jag skrattade. Roligt när vi kan bjuda på oss själva!!! Lite bilder kommer sen. Högis blev stället dit vi sen åkte. Där kom sen kvällens träningspass. Jag tror vi dansade i ca 2 1/2 timme.

TRÖTT. ONT I FÖTTERNA.

Nu i morse när vi piggnade till så satte vi oss i solen på altan. Oj va mysigt. En riktigt toppen helg. Här kommer nu  helgens mest minnesvärda kommentar.

Vi 5 tjejer står utanför Högis och äter korv samtidigt som vi väntar på skjuts. En kille kom fram till oss (han tänkte väl försöka med ett sista försök till ragg).

Killen: Hej tjejer, va fina ni är när ni äter korv.
Marika: Tack. Du skulle bara se oss när vi äter hamburgare.

Tack Linda, Marika, Isabell, Åsa och gästspelande Eva för en härlig helg / kväll.

Underbart

Nu händer det mycket på jobbet. Mina bollar är i full fart nu. Sitter nu dagligen och samordnar en utbildning som jag tillsammans med två andra kvinnor kommer att hålla i. Ska bli riktigt spännande. En hel vecka kommer jag att spendera i Stockholm. 

Sedan är det ett projekt på gång hos Lantmäteriet. Vi ska ha ett nytt handläggningssystem framöver. Jag kommer att sitta som kvalitetssäkringsansvarig i projektet. (Oj va spännande det lät) Inte för er kanske.

Men det som är närmast nu är resan till Sälen med mina fantastiska vänner. Ska bli helt underbart att åka upp på fredag. Sitta i stugan och snacka en massa skit, skratta och dricka lite vin. Lördag, skidåkning, afterski och sedan utgång på kvällen. Söndag skidåkning och sedan hemresa. Sol har de lovat oss till helgen också. Härligt.

Bilder kommer sen från sälen resan.


Nedräkning

På fredag smäller det. Då ska jag o mina tjejkompisar åka till Sälen och bara umgås.

Visst vi ska åka lite skidor också. Gubbarna får vara hemma med barnen medan vi roar oss vid nattlivet i Sälen.

Oj vilka höga förväntningar man har nu. Slutar väl med att alla somnar i soffan i stugan. Nejdå. En kväll ska vi ut. Få se om det kommer några bilder efter resan. Hoppas på sol.

Vinterdag

Idag har det varit en helt fantastisk dag. Tänk om det hade varit sånt här fint väder varje vinterdag.

När solen tittar fram så tittar även Nettan fram. Vi tog bob (snowracer som vissa envisas att säga) och gick till lekparken på vårt område. Vi hade höga förväntningar på att åka fort nerför backen. När vi kom dit så visade det sig att det va en hel del snö och inget vidare pulkaföre. Det va då mamma Nettan fick chansen att åka bob själv några gånger för att platta till snön lite. Barnen var lite för lätta för att få fart så jag (jippie) fick chansen att åka med ett par gånger. Clara åkte skidor dit. Klurigt att åka skidor i en halvmeter nysnö men det fixade hon bra ändå. Inget gnäll alls.

Sedan gick vi hem så jag kunde skotta av gården. Svea var ute i snön och lekte. Nu har hon piggnat till och är nästan sig själv igen. Här kommer några bilder på vår mysiga dag.



Cornelia uppe på pulkabacken. Här ser ni hur jag plattat till en del snö.




Clara åker skidor och har ett glatt humör.



Svea i väntan på att vi kastar snö till henne.



Här flyger hon för att få tag på snöbollar. Det är därför de kallas för fågelhundar.  (hahaha)



Äntligen

Nu har den äntligen kommit.

TORKTUMLAREN.

Jag är överlycklig. Är det den som ska underlätta för mig framöver.




RSS 2.0