Lyktor

Igår var hela familjen nere på stan och fikade. Jättemysigt. På vägen till Helmers så såg jag två superfina lyktor på Lilla Magasinet. Jag blev så sugen på att köpa dessa på en gång men vi gick vidare.

Under dagen gick vi in i fler butiket bland annat Show Room. det fanns många fina plagg där som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Jag provade ett par snygga stövlar som jag var väldigt nära att köpa men då kom jag att tänka på lyktorna igen. Vad skulle jag lägga pengarna på? Ett par nya stövlar (har många skor redan) eller 2 st lyktor (inte heller livsnödvändigt).

Det blev lyktorna. Tror att jag gläds mer av dem varje kväll när det lyser i vardagsrummet än ett par stövlar som jag kommer att använda någon gång ibland.

Innan jag placerade ut dem i vardagsrummet så flyttade vi även ett skåp till Claras rum. Skönt att få undan lite "rämmil" som de säger i Malung.

Här är bild på lyktorna nu på dagtid.



På kvällen ser det ut så här. Kolla in det underbara mönstret på väggen.



Bra val av mig. // Nettan

Favorit sagokaraktär.

Nu har jag hittat en sagokaraktär som jag verkligen gillar.

När jag va yngre, kanske 11-12 år så hörde jag sagor, ramsor mm på radio. Eftersom jag började bli häftig och cool då så tyckte jag att det va så himla värdelöst. Jag fattade inte vilka som lyssnade på dessa program.

Men nu 20 år senare så har jag verkligen börjat gilla henne. Mamma Mu. Vilken häftig ko. Kan nog vara så att jag känner igen mig lite i henne. Glad, snäll och nyfiken på det mesta men framförallt lite galen. Tycker att det passar in på mig.

I morgon blir det nog en sväng till bokhandeln och inhandla fler böcker till mina barn.


Semester

Nu kan vi snacka om att jag tagit lång semester från mitt bloggande.

Livet rusar fram just nu. Känner mig lite stressad över veckorna som kommer. Har även pressen på mig att fixa en tjejträff snart men det ska jag väl lösa på något sätt.

I måndags så var jag iväg till ClassGym och provade nya träningskläder. Så mycket snyggt. Fick även lära mig att en sportbehå håller i ungefär ett år. Vågar inte skriva hur länge jag har haft min så en ny sportbehå inhandlades. Hade lite ångest efter att jag provat den o satt på min gamla. Kände att det kanske inte fanns fullt så mycket stöd kvar som i den jag provade.
Sen köpte jag två färg granna linnen och ett par coola byxor. I slutet av månaden skall jag iväg på kurs i en träningsform och det ska bli jättespännande. Berättar mer sen.

Mer som händer är att jag ska iväg med jobbet på en 2-dagars presentationsutbildning och veckan efter ska jag vara lärare för anställda inom inskrivningen. Hoppas på att det går betydligt bättre än första dagen förra utbildningstillfället.

Dags att skjutsa barnen på skolfotografering. Därefter skall det bli bullbak.

Ha en bra dag.

//Nettan

RSS 2.0